Emily a banki tanácsadó

Calendar  26/08/2019     Calendar  Multilogic Kft.    

About the fun technologie

Személyi kölcsön ajánló. A kérdések okát és az kiválasztás alapját - döntést - megmagyarázza, indokolásként elkérhetők a felhasznált dokumentum részletek (pl. ÁSZF)

What should you try?

1. Kitölteni a kérelem adatait 2. Esetlegesen javítani az alapbeállításon (legördülő menü) 3. Az i -re kattintva a kérdés / eredmény levezetéséhez felhasznált szabályok bemutatása 4. A kurzort a levezetések - magyarázatok - fölé húzva megjelennek a felhasznál dokumentum részletek 5. Az adatok módosításával új kölcsön igénylése

Required peripheries

Mouse , Keyboard , Display

Explaining the tech

A banki szabályzatok és szakértők tudását "ha -> akkor" típusú szabályokkal modellezzük. A kérdést - "célt" - illesztjük egy szabály "akkor" részével - "fej" - így újabb előfeltételek -"célok" - keletkeznek a "ha" alapján. A folyamatot mindaddig folytatjuk, amíg minden cél el nem fogy. Ez úgy következik be, hogy az ismert tényeknek nincs előfeltételük - "ha" -rész, így amikor illesztésre kerülnek a célsorozat egy eleme eltűnik.

What is the AI relevance here?

A megoldást egy un. szakértő rendszer szolgáltatja, amelynek része egy következtető gép. A szakértő rendszer a következtetés során feltett kérdéseit és az eredményt automatikusan megmagyarázza, a felhasznál - modellezett - dokumentum részleteket megmutatja.

Let's try it! 
Owner of the technology
Multilogic Kft.
What type of AI is used by the technology?
Logikai következtetés (szakértő rendszer)
Applied solution
Speciális üzleti megoldás
Direct uses
Banki kölcsön ajánló (évi több, mint 300.000 látogató). Ügyek intézése, kérelmek elbírálása normatív - kötelező jellegű - jogszabályokon alapuló környezetben, pl. közigazgatás / államigazgatás.
Indirect uses
Orvosi diagnosztika, előzetes konzultáció
Business function
Customer service
Date of creating tech
11/10/2017