Irányítsd a zenelejátszót a zsebedből

  12/08/2019       SoleCall Kft.    

About the fun technologie

A IIIBEATS Control alkalmazással mozdulatokkal válthatsz a következő, vagy az előző számra a zenelejátszódban, úgy hogy a telefon közben zsebben van!

What should you try?

Ha a telefon a zsebben van A következő zene számra történő lapozáshoz két mozdulat használható: 1.Sole Beats: három lábdobogás 2.Tapping Beats: három indirekt rácsapás (zseben keresztül a telefonra) Az előző zene számra az úgynevezett Bowing Beats mozdulattal lehet váltani, ami a zseb szélének háromszori meghúzását jelenti.

Required peripheries

Smart phone/tablet (touch screen)

Explaining the tech

A telefonban lévő szenzorok által mért - emberi mozgások által kiváltott -adatokból próbálja a telefonon futó gépi tanuló modell megkülönböztetni a mindennapi tevékenységből eredő mozdulatokat (sétálás, futás, sportolás, közlekedés stb.) az aktiváló mozdulatoktól.

What is the AI relevance here?

A gépi tanuló modell 90-95%-os F1 mértékkel dolgozik és több mint 1000 óra emberi mozgás adatból, több mint 20.000 aktiváló gesztusból dolgozik, mely 120 ember adatgyűjtéséből ered. Az alkalmazás használatával a rendszer tovább tanul.

Let's try it! 
Owner of the technology
SoleCall Kft.
What type of AI is used by the technology?
gesztus felismerés
Applied solution
Általános bemutató
Area of ​​use
Media and entertainment
Direct uses
Személybiztonság A világon egyedülálló SoleCall személybiztonsági alkalmazásunk épül erre a technológiára. https://solecall.hu/ További élménytechnológia, amire mi is alkalmazzuk a mozdulat vezérlést, az a játék irányítás. Jelenleg három általunk készített webes játékot lehet mozdulat vezérléssel irányítani. https://solecall.hu/jatek/
Indirect uses
A gépi tanuló modellünk jól alkalmazható járás és aktivitás elemzésre, mozdulatok felismerésére, illetve például mozgásszervi anomáliák detektálására.
Business function
Safety
Date of creating tech
26/01/2019