TAS intelligens vállalati keresőmotor

Calendar  19/09/2019     Calendar  Precognox    

About the fun technologie

A Precognox által fejlesztett TAS vállalati keresővel dokumentumaink között könnyedén megtalálhatjuk a számunkra fontos információkat, legyen szó egyszerű vagy igazán összetett keresésről.

What should you try?

A teljes keresőfelület szabadon felfedezhető, segítségével a Precognox három blogoldalának teljes tartalmában lehetséges a keresés. Különösen érdemes kipróbálni az összetett keresést és a névkeresési megoldást, amely képes a személynevek beazonosítására még akkor is, ha a megadott keresési kifejezés becenév, idegen nyelv karaktereivel begépelt név, vagy elgépelés miatt nem teljesen helyes.

Required peripheries

Mouse , Keyboard , Display

Explaining the tech

A TAS intelligens vállalati keresőmotor segítségével egyszerű és összetett kereséseket hajthatunk végre dokumentumaink tartalmában. Ezen dokumentumok származhatnak a vállalat belső adatbázisából, de akár webről gyűjtött tartalmak is lehetnek. Keresőmegoldásunk kimondottan hasznos lehet, amennyiben sokszor keresünk entitásokra, mint például nevek, szervezetek, dátumok vagy éppen földrajzi helyek.

What is the AI relevance here?

Keresőmotorunk olyan technológiákat is integrál, mint az OCR, vagy a Machine Learning. Az optikai karakterfelismerés (OCR) a szkennelt dokumentumok tartalmának kereshetővé tételében segít. Az entitások azonosításában és a névindexelésben pedig szerephez jut a gépi tanulás, melynek alapja a statisztikai modellezés.

Let's try it! 
Owner of the technology
Precognox
What type of AI is used by the technology?
OCR (optikai karakterfelismerés) és Machine Learning (gépi tanulás)
Applied solution
Általános bemutató
Area of ​​use
Software and Internet
Direct uses
Keresőmegoldásunkat pénzügyi és biztonsági területen tevékenykedő cégek is használják.
Business function
Safety
Date of creating tech
08/05/2019