Kooperatív doktori program

Kooperatív doktori program

Calendar  20/06/2021

Örömmel jelentjük be, hogy az ITM által útjára indított Kooperatív Doktori Program az első év sikerére való tekintettel a 2021/22-es tanévben is meghirdetésre kerül.

Speciális ösztöndíjprogramként az ipari és szolgáltatói szektorok igényeihez igazodva támogatja a tehetséges magyar fiatalok pályakezdését, a gyakorlattal rendelkező szenior szakemberek tudományos életútjának megalapozását – elsősorban MTMI (matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai) területeken.  Célja, hogy a kutatás-fejlesztés és innováció területén bővítse azon munkavállalók létszámát, akik elkötelezettek tudásuk hasznosításában, így közös érdekünk, hogy minél több piaci szereplőhöz eljusson a felhívás.

Bízunk benne, hogy az MI koalíció tagjai között is érdeklődésre tart számot és többen is élnek a jelentkezés lehetőségével.

LATEST NEWS

Pályázati felhívás az Ipar 4.0 szakmai érem díjára

Az ITM által 2019-ben alapított Ipar 4.0 szakmai díjjal négy kategóriában ismerik el a digitalizációs technológiát innovatívan megvalósító szervezetek kiemelkedő munkáját.

Read article   

Két és félmillió embert ért el az MI Kihívás

A tervezettnél két és félszer többet, két és félmillió embert értek el a Mesterséges Intelligencia (MI) Kihívás ismeretanyagával – mondta Dr. Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára november 9-én, a Mesterséges Intelligencia Koalíció ötödik plenáris ülésén a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

Read article   

Mesterséges intelligencia szabályozás jelenlegi és jövőbeli kihívásai

Online mesterséges intelligencia konferencia - 2021. október 26.

Read article