Kooperatív doktori program

  20/06/2021

Örömmel jelentjük be, hogy az ITM által útjára indított Kooperatív Doktori Program az első év sikerére való tekintettel a 2021/22-es tanévben is meghirdetésre kerül.

Speciális ösztöndíjprogramként az ipari és szolgáltatói szektorok igényeihez igazodva támogatja a tehetséges magyar fiatalok pályakezdését, a gyakorlattal rendelkező szenior szakemberek tudományos életútjának megalapozását – elsősorban MTMI (matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai) területeken.  Célja, hogy a kutatás-fejlesztés és innováció területén bővítse azon munkavállalók létszámát, akik elkötelezettek tudásuk hasznosításában, így közös érdekünk, hogy minél több piaci szereplőhöz eljusson a felhívás.

Bízunk benne, hogy az MI koalíció tagjai között is érdeklődésre tart számot és többen is élnek a jelentkezés lehetőségével.

LATEST NEWS

Visszanézhetők a szakmai nap tartalmas előadásai

Visszanézhetők a szakmai nap tartalmas előadásai

Read article   

Meghódíthatják a világot a szervízrobotok

A munkaerőhiánnyal küzdő szállodaipar és egészségügy nagyon várja a gépi felmentősereget

Read article   

Az új akcelerátor központok minőségi ugrást ígérnek az kkv-k hatékonyságnövelésében

Az MI Koalíció elnöke az M1 „Ma reggel” c. műsorában ecsetelte, milyen előnyöket kínálnak a hazai vállalkozások számára a mesterséges intelligencia megoldásokat első kézből bemutató központok

Read article