Mesterséges intelligencia szabályozás jelenlegi és jövőbeli kihívásai

2021.10.25

Online mesterséges intelligencia konferencia - 2021. október 26.

Az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának elnökségét 2021 második félévében Magyarország tölti be. Az elnökségi programsorozat részeként az Elnökség és az Európa Tanács közös szervezésében kerül sor október 26-án a Mesterséges intelligencia szabályozás jelenlegi és jövőbeli kihívásai” című virtuális konferenciára.

A rendezvény során tematikus kerekasztal- és panelbeszélgetések keretében neves szakértők folytatnak eszmecserét a hatékony MI szabályozási keretrendszerek potenciális építőelemeiről, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. Az esemény programja ide kattintva megtekinthető.

A konferencia élő online közvetítésére való becsatlakozás minden érdeklődő számára nyitott. Az esemény alábbi holnapjának alján található link segítségével az esemény élőben követhető, előzetes regisztrációt nem igényel.

A LEGFRISSEBB HÍREINK

Két és félmillió embert ért el az MI Kihívás

A tervezettnél két és félszer többet, két és félmillió embert értek el a Mesterséges Intelligencia (MI) Kihívás ismeretanyagával – mondta Dr. Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára november 9-én, a Mesterséges Intelligencia Koalíció ötödik plenáris ülésén a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

Mesterséges intelligencia szabályozás jelenlegi és jövőbeli kihívásai

Online mesterséges intelligencia konferencia - 2021. október 26.

Elolvasom

Lépéskényszerben Európa a globális csiphiány hatására

Németország felpörgetné a belföldi csipgyártást a technológiai szuverenitás erősítésére